Magamról

Bergenfield, New Jersey, United States

2020. július 24., péntek

Kedves bkf,
Szeretnék bemutatkozni, egy évtizeddel idősebb éned vagyok.
Annyi minden csodálatos, megható, tanulságos és kihívásokkal teli dolog történt veled ezalatt a két év alatt. Most már tudom hogy itt váltál felnőtté. 
Tudom hogy sokat aggódtál a jövőd miatt, habár mindig is nagy reményeid voltak. Sok részletet nem oszthatok meg veled, hisz mindenki tudja hogy az időutazásnak szigorú szabályai vannak. 
A következő évtizedben több helyen fogsz dolgozni és párszor kecsegtető karriernek nézel elébe. Ahhoz képest hogy 18 évig egy fedél alatt élted le az életed, főiskola óta először ismét nagyon sok helyen fogsz lakni, de most sem bánod majd a változást. Egy hatalmas veszteségen kívül egyszer- kétszer aggódnod kell majd a családtagjaid miatt, de összegészében szerencsére mindenki jó egészségnek örvend. Pont úgy mint te, a barátaid sokat fognak fejlődni, de mindenki aki fontos melletted marad. 
Sajnos nem árulhatom el hogy a Kosaras focista mellett maradsz-e, de végül férjhez mész és lesz egy gyönyörű és egészséges fiad, aki köpött másod. A 10 éves ‘nice to meet you’ évforduló körül már félúton jársz a második gyerek felé, remélem nem árulok el sokat azzal hogy, megsúgom, ezúttal kislány. 
A Jackson családdal szoros kapcsolatot tartasz fent, sokkal könnyebb munka kapcsolat nélkül pusztán családként tekinteni rájuk. A gyerekek 10 évvel idősebben is gyönyörűek és különleges helyet foglalsz el a szívükben. 
Két hosszú év alatt nagyon sok nehézségen mentél keresztül, de hidd el minden a javadra vált! 

Köszönöm , hogy megörökítetted és megosztottad, jólesik mind a mai napig visszaolvasni! 

Üdv, 
kfi